Bitcoin opnår berømthedsstatus fra Game of Thrones-stjernen

Bitcoin opnår berømthedsstatus fra Game of Thrones-stjernen Maisie Williams, der på HBO spillede Arya Stark.
Miss Williams købte noget Bitcoin efter at have spurgt sine 2 millioner Twitter-tilhængere, om hun skulle tage springet.
På Twitter-stangen stemte 900.000 fans, der måske eller ikke har været kryptokøbere selv.
Bitcoin opnår berømthedsstatus fra Game of Thrones-stjernen

Bitcoin opnår berømthedsstatus fra Game of Thrones-stjernen Maisie Williams, der på HBO spillede Arya Stark. Miss Williams købte noget af kryptovalutaen efter at have spurgt hende 2 millioner Twitter-tilhængere, om hun skulle tage springet.

På Twitter-stangen stemte 900.000 fans, der måske eller ikke har været kryptokøbere selv. Stangen styrede hende ikke mod kryptoen, fordi 53,4% af de mennesker, der stemte, sagde, at hun ikke skulle købe Bitcoin.

Det nære bånd i afstemningen og postens fremtrædende kommentarer skal have svinget hende til at tage springet, fordi hun gjorde det. Elon Musk, administrerende direktør for Tesla, kommenterede skuespillernes Twitter-indlæg og opfordrede hende til at bruge krypto ved hjælp af Game of Thrones-referencerne. Hun svarede ved at spørge, hvordan det gik med hans konkurrent, ‚Blue Origin‘.

Relaterede indlæg

DeFi og Bitcoin kan endelig fusionere
Forudsigelse af Bitcoin-pris: Bulls i kontrol, pris til at krydse $ 18.000 i morgen
Omsætningen med Bitcoin-minedrift stiger til niveauet før halvering
Bitcoin-trendanalyse – Hvordan BTC / USD på $ 17.700 ændrer alt

The Blue Origin er af Amazon CEO Jeff Bezos, SpaceXs konkurrent.

En anden fremtrædende figur, administrerende direktør for Galaxy Digital og mægtige indkøbere af digitale mønter, Mike Novogratz, gik i dyb detalje om Bitcoins fordele. Administrerende direktør udbrød, hvordan han købte BTC, når det var værd $ 15.800, og det går op og op.

Hr. Novogratz forklarede, hvordan det nu var et glimrende tidspunkt at købe Bitcoin, fordi der er meget lidt udbud, men meget efterspørgsel, hvilket skubber prisen op. Med så store navne, der styrer hende mod Bitcoin, er det ikke overraskende, at hun dykkede ind.